Autotransportcombinaties

Vaak bestaat er een specifieke transportbehoefte. Tijhof ontwerpt en bouwt autotransportcombinaties op maat, geheel naar uw transportbehoeftes. Tijhof zorgt ervoor dat u met veel flexibiliteit gebruik maakt van de optimale mogelijkheden van een combinatie.

Doordat Tijhof zelf verschillende varianten aanhangwagens bouwt, zijn vele verschillende combinaties denkbaar. Deze combinaties worden veel ingezet in de bergings- en schadewereld mede door de solide bouwwijze en de vlakke en doorgelaste laadvloeren.

Ook voor repatriëringswerk van auto’s , caravans, motorfietsen, campers en lichte bedrijfswagens zijn de Tijhof combinaties uitermate geschikt. Afgekoppeld komt u op de meest onmogelijke en kleinste plekken. Aangekoppeld laadt u de meest ondenkbare combinaties van voertuigen.

Ook mogelijk in combinatie met een aanhanger. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over autotransportmogelijkheden voor meer dan 5 auto’s?

Specials

De wensen van klanten van Tijhof worden steeds specifieker. Tijhof vertaalt deze wensen graag naar alle soorten van autotransporters, zodat u kunt werken in de meest optimale situatie met het beste materiaal. Samen met u ontwikkelt en bouwt Tijhof een perfect bij u passende special.

Ook mogelijk in combinatie met een aanhanger. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over onze specials?