Tijhof Autotransportsystemen BV heeft zich gespecialiseerd op het gebied van autotransportsystemen en kan putten uit meer dan 70 jaar carrosseriebouw ervaring.

Wegens uitbreiding van ons team, verwelkomen wij graag een:

KNIP/ZETTER, WERKVOORBEREIDER M/V

Functieomschrijving

Als knip/zetter, werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het zetwerk en de voorraad standaard profielen. In overleg met je collega’s zorg je ervoor dat niemand stil komt te staan met zijn werkzaamheden. Je werkt vanaf tekening maar zult ook zelf aan het voertuig inmeten. Tevens hou je de materiaal voorraad bij.

Enige ervaring een voordeel maar we zijn zeker ook geïnteresseerd in mensen die net een opleiding in deze richting hebben afgerond of nog bezig zijn met een aanvullende opleiding.

Wie ben jij?

Onze ideale collega beschikt over;

  • Jij bent betrouwbaar, oplossingsgericht en weet van aanpakken
  • Een afgeronde technische VMBO / MBO opleiding
  • Je werkt precies en nauwkeurig, kan werken vanaf tekening

Wie zijn wij?

Tijhof is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden je een
uitdagende baan in een dynamisch, sterk groeiend en gezond bedrijf. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Tijhof kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega’s vragen. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire afwisselende en arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.

Herken jij jezelf hierin?
Stuur ons dan schriftelijk of per mail je sollicitatie met CV t.a.v. dhr. F. Speelman, Bedrijvenpark Twente Noord 92, 7602 KS Almelo. (f.speelman@tijhof.nl)