Tijhof Autotransportsystemen BV heeft zich gespecialiseerd op het gebied van autotransportsystemen en kan putten uit meer dan 70 jaar carrosseriebouw ervaring.

Ter uitbreiding van ons team, zowel staal als aluminium afdeling, verwelkomen wij graag een:

CONSTRUCTIEBANKWERKER M/V

Functieomschrijving

Als constructiebankwerker maak je zelfstandig, aan de hand van tekeningen en de werkorder halffabricaten en onderdelen voor onze autotransport opbouwen en of aanhangwagens. Enige ervaring een voordeel maar we zijn zeker ook geïnteresseerd in mensen die net een opleiding in deze richting hebben afgerond of nog bezig zijn met een aanvullende opleiding.

Onze ideale collega beschikt over;

Wie zijn wij?

  • Een afgeronde technische VMBO / MBO opleiding
  • Je werkt precies en nauwkeurig, kan werken vanaf tekening
  • Je hebt ervaring met Mig/Mag (aluminium/staal)
  • Jij bent betrouwbaar, oplossingsgericht en weet van aanpakken

 

Wie zijn wij?

Tijhof is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden je een
uitdagende baan in een dynamisch, sterk groeiend en gezond bedrijf. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Tijhof kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega’s vragen. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire afwisselende en arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.

Herken jij jezelf hierin?
Stuur ons dan schriftelijk of per mail je sollicitatie met CV t.a.v. dhr. F. Speelman, Bedrijvenpark Twente Noord 92, 7602 KS Almelo. (f.speelman@tijhof.nl)